Search Engine Optimalisation of zoekmachine optimalisatie heeft een steeds groter aandeel in de totale ontwikkeling van een website gekregen. Hoe beter de zoekmachine optimalisatie hoe hoger de ranking in de zoekmachines kan zijn.

SEO in uw eigen website

Het zoekmachine optimaliseren van uw website is een continue proces dat start bij de keuze van uw domeinnaam. Is deze bijvoorbeeld logisch en gemakkelijk te onthouden? Welke woorden geven een duidelijke omschrijving van de informatie op de een pagina? Gebruiksvriendelijke url’s zorgen ervoor dat een bezoeker gemakkelijk ziet waar hij zich bevindt en sneller de pagina terug kan vinden.

Bovenstaande voorbeelden en nog vele anderen dragen bij aan die felbegeerde hogere ranking. Binnen een website loopt dit proces door tot en met het plaatsen van metagegevens bij uw nieuw geplaatste content. Met behulp van Google Analytics geeft Medula Design u inzicht in de statistische gegevens van het bezoek van uw website.

Promotie van uw onderneming

Zoekmachine optimalisatie beperkt zich niet alleen tot uw website. De activiteiten buiten uw website zijn net zo belangrijk. Zowel online als offline zijn er diverse mogelijkheden die bijdragen aan de promotie van uw website en daarmee de naamsbekendheid van uw onderneming. Medula Design adviseert u tijdens het gehele proces van de zoekmachine optimalisatie.