U wilt uw onderneming online presenteren aan uw doelgroep. Maar met welke webcontent bereikt u uw doelgroep het beste? Rekening houdend met het vaak snelle klikgedrag van bezoekers zal uw webcontent anders gepresenteerd moeten worden dan bij de offline communicatiemiddelen.

Schrijven voor het web

Tekst is een belangrijk onderdeel van de webcontent. Op een website zal uw informatie echter anders geschreven moeten worden dan bijvoorbeeld in een brochure. Korte alinea’s met goede subkoppen helpen de bezoeker uw website snel te ‘scannen’ en gericht zijn informatie te vinden. Medula Design kan uw bestaande teksten herschrijven en/of nieuwe teksten schrijven voor uw website.

Gebruik van afbeeldingen

Afbeeldingen geven een snelle indruk van uw website en daarmee ook uw onderneming. Noodzaak dus om de juiste afbeeldingen te kiezen van een goede kwaliteit. Een zakelijke dienstverlener met schaars geklede blonde dames op een afbeelding zal toch niet echt de correcte eerste indruk geven. Medula Design kan voor u de juiste afbeeldingen selecteren en/of uw bestaande afbeeldingen geschikt maken voor plaatsing in uw website.

Filmpjes op uw website

Het gebruik van een filmpje op uw website of geplaatst op YouTube is de afgelopen jaren sterk gestegen. Het kan een uitstekende toevoeging zijn aan de presentatie van uw onderneming. Een filmpje dient echter wel van de juiste kwaliteit te zijn om de professionaliteit van uw onderneming niet te ondermijnen. Medula Design kan u adviseren in het gebruik van filmpjes op uw website of op You Tube.